Bedrijfsimpressie Tuin en Park


Onze afdeling Tuin en Park, heeft als doelgroepen: de professionele gebruiker, (denkende aan hoveniers, overheids instanties etc.) en natuurlijk de particuliere eindgebruiker.

Als dealer van de merken: Stiga, Toro, Husqvarna, Karcher, Kioti en Posch hebben wij een ruim aanbod waarmee wij de klant juist kunnen bedienen.

Onze medewerkers komen dan ook graag bij u op locatie om een advies uit te brengen wat in onze optiek de beste oplossing is voor uw tuin of gazon, om samen tot een juiste oplossing te komen.

Dit kunnen wij alleen maar bereiken door gebruik te maken van onze opgedane kennis uit het verleden, en door continu gebruik te maken van de nieuwste technologien welke door onze leveranciers ter beschikking worden gesteld.

Naast het adviseren en verkopen van gazonmaaiers hebben wij in onze showroom een ruim aanbod van tuin gereedschap.
U hoeft dan niet alleen denken aan “harken, schoppen” etc, maar ook aan heggescharen, snoeischaren, bosmaaiers, kettingzagen, en de beschermende veiligheidskleding bij het gebruik van tuingereedschap welke wij eigenlijk altijd adviseren.

Ons marktgebied bevindt zich voornamelijk in de provincie Drenthe.
Door onze gunstige ligging “net onder de rook” van Assen kunnen wij een groot gebied voorzien van onze produkten en diensten op het gebied van Tuin en Park benodigdheden.

Ook zijn wij specialist in het gebied van weide afrastering, Hiervoor voeren wij het alom bekende merk “Gallagher”.