Bedrijfsimpressie Landbouw


Suichies Mechanisatie is een landbouw mechanisatiebedrijf.

Het bedrijf is opgericht in de jaren 50 als smederij, deze is door de loop van de jaren uitgebreid tot een klant en doelgerichte organisatie waarin nu ongeveer 14 medewerkers werkzaam zijn.

Het bedrijf is in 1986 overgenomen door de zoon van de oprichter, welke nu nog steeds de huidige eigenaar is. Hierin heeft hij sinds enkele jaren assistentie gekregen van wederom een familielid.

Onze opdrachtgevers komen voornamelijk uit de landbouw, maar ook de overheid instanties spelen hierin een belangrijke rol.

Ons bedrijf is een officieel keuringsstation voor SKL, hiertoe behoort het keuren van landbouwspuiten.
Ook beschikken wij over een trekkerkeuringstation, welke voldoet aan de modernste eisen.

Door te investeren in nieuwe technieken, cursussen en apparatuur zijn onze monteurs bijna altijd in staat om de klant zo snel mogelijk van dienst te zijn.
Hiervoor hebben wij de beschikking over 2 volledig ingerichte service auto’s, waarin wij graag bij u op locatie de reparatie verrichten.

Ook kunnen wij zowel op locatie en bij ons intern hydrauliek slangen persen.

Ons magazijn is ingerichte op de wensen van de klant, want een goede voorraad is erg belangrijke om de klanten op een juiste manier van dienst te kunnen zijn.
Leveranciers worden nauwkeurig geselecteerd op het snel leveren van de onderdelen zodat de eindgebruiker snel zijn werkzaamheden weer kan hervatten.

Ook zijn wij gespecialiseerd in de nieuwste GPS Systemen ten behoeve de landbouw.

Mocht u interesse hebben in één van onze producten of diensten dan staan wij graag voor u klaar.